Termeni si Conditii de Utilizare ale site-ului apaeducational.org

 

1. Informatii despre site

 

1.1. Site-ul apaeducational.org este sub Asociației Alternative Pedagogice (APA), cu sediul in Str Călugăreni, nr 1, Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți, numit pe parcursul acestor termeni si conditii APA.

 

1.2. apaeducational.org este un site dedicat tuturor celor interesați de implementarea alternativelor educaționale în învățământul preuniversitar, universitar și în educația adulților. APA foloseste ca sursa de informatie si publicatii straine, de referinta.

 

2. Proprietatea Intelectuala

 

2.1 Continutul si design-ul apaeducational.org, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea APA si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

 

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului apaeducational.org in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@apaeducational.org.

 

2.3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul apaeducational.org incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@apaeducational.org cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor APA sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

 

3. Suspendarea accesului

 

APA poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

4. Schimbari ale site-ului

APA isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, APA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

 

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. APA nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

 

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, APA nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 

6. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

 

APA isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, APA va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al APA si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 

7. Legea guvernanta

 

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul APA.​